Navigation Content
Tvrtka

The Firm

U seriji se nastavlja priča o Mitchellu McDeereu i njegovoj obitelji deset godina nakon događaja iz istoimenog filma

INFO

GlumciJosh Lucas, Molly Parker, Juliette Lewis, Callum Keith Rennie, Tricia Helfer, Shaun Majumder

Sažetak

U 'Tvrtki' se nastavlja priča o Mitchellu McDeereu i njegovoj obitelji deset godina nakon događaja u popularnom filmu i romanu. Kao mladi suradnik Mitch je raskrinkao prestižnu memfišku odvjetničku tvrtku Bendini, Lambert & Locke koja je djelovala kao paravan čikaške mafije. Život mu više nikad nije bio isti.
 
Nakon teških deset godina tijekom kojih su se nalazili u programu zaštite svjedoka, Mitch i obitelj izlaze iz izolacije odlučni vratiti svoje živote i budućnost – no otkrivaju da opasnosti iz prošlosti i dalje vrebaju, a nove prijetnje nalaze se posvuda.


Kreativni tim izvršnog producenta Lukasa Reitera i renomirana autora Johna Grishama nije samo stvorio uzbudljivu priču nego se pobrinuo i za podjelu uloga. Josh Lucas (Mitch McDeere), američki glumac i producent poznat iz filmova 'Šminkerica sa sela' i 'Cijena istine', dobio je glavnu ulogu. Njegovu suprugu (Abby McDeere) glumi Molly Parker koja je 2011. g. igrala u Showtimeovoj seriji 'Dexter'.

Mitchevu seksi tajnicu (Tammy Hemphill) igra za Oscar nominirana Juliette Lewis koja je dobila jednake pohvale kritike i publike za svoju glumu u 'Rtu straha'. Za ulogu Mitcheva brata Raya McDeerea odabran je Englez Callum Keith Rennie. Glumio je u serijama i filmovima 'Otok smrti', 'Battlestar Galactica', 'Domino efekt' i 'Isplata'. 

Izvršni su producenti John Grisham, Lukas Reiter, John Morayniss ('Haven', 'Obdaren'), Michael Rosenberg ('Obdaren', 'U tuđoj koži') i Noreen Halpern ('Rookie Blue', 'Call Me Fitz').


Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...