Navigation Content

Velemajstor

Velemajstor

Shark

James Woods u izvrsnoj dramskoj seriji o profesionalnom i osobnom životu bezobzirnog losanđeleskog tužitelja

INFO

GlumciJames Woods, Jeri Ryan, Danielle Panabaker, Sophina Brown, Sarah Carter, Henry Simmons, Sam Page, Kevin Alejandro

Sažetak

Sebastian Stark (James Woods), karizmatičan je i beskrajno samopouzdan branitelj koji nakon šokantnog ishoda jedne dobivene parnice - klijent kojeg je spasio od kazne nakon suđenja ubije vlastitu ženu - odluči prijeći u tužitelje.

Kao šef kriminalističke jedinice Ureda okružnog tužitelja u Los Angelesu, Stark je primoran raditi za svoju bivšu smrtnu neprijateljicu Jessicu Devlin (Jeri Ryan), ambicioznu i uspješnu okružnu tužiteljicu koja prezire njegove bezobzirne strategije. Ona ga zadužuje za ekipu mladih tužitelja koje čeka iskustvo života jer, premda je Starkova nakana da se iskupi, on nema ni najmanju namjeru promijeniti svoj nemilosrdan pristup slučajevima samo zato što sad radi za 'dobru ekipu'.

Među njegovim mladim suradnicima su Casey Woodland (Sam Page), zgodni, popularni, arogantni mladi odvjetnik, pametna i nepopustljiva Raina Troy (Sophina Brown), intelektualac Martin Allende (Alexis Cruz) i nadobudna Madeleine Poe (Sarah Carter), koja se priključi ekipi kako bi učila od najboljeg. Bit će to prizemljujuće iskustvo za ovu grupu neiskusnih odvjetnika koji prihvaćaju Starkovu zloglasnu taktiku u svojim slučajevima.

Uz posao, Starkova neprestana okupacija je i njegova 16-godišnja kći Julie (Danielle Panabaker), koja odluči ostati s ocem nakon što njezina majka ode s novim zaručnikom. Julie zdušno navija za očevu karijeru, ali može li Sebastian ispuniti ulogu oca koji je njoj toliko potreban?

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...