Navigation Content

Uhvati me ako možeš

Uhvati me ako možeš

Catch Me If You Can

Ono što je počelo kao igra mačke i miša pretvorilo se u odnos oca i sina, u ovoj istinitoj priči o pretvaranju, varanju i laganju, kroz koju će nas provesti slavni redatelj Steven Spielberg te zvijezde Leonardo DiCaprio i Tom Hanks

INFO

Redatelj Steven Spielberg

Glumci Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken, Martin Sheen, Nathalie Baye, James Brolin

Sažetak

Mladi Frank Abagnale (Leonardo DiCaprio) uspješan je liječnik iako mu je tek šesnaest godina. Zapravo ima urođeni dar za prijevare i bogatu 'karijeru' u kojoj je bio i pilot, profesor i odvjetnik.

Unatoč uspjehu, ženama i novcu mladi je Frank zapravo osamljeni tinejdžer, s ocem kao jedinim pravim prijateljem. Iako se čini neuhvatljivim, FBI-jev agent Hanratty (Tom Hanks) sve mu je bliže.


Spielbergov film temelji se na stvarnim događajima koji opisuju nevjerojatan život jednog od najvećih i najpoznatijih varalica svih vremena, Franka Abagnalea, koji je između šesnaeste i devetnaeste godine, zahvaljujući snalažljivosti i spretnim lažima, živio burnim životom nedostupnim njegovim vršnjacima.

'Uhvati me ako možeš' vjerno dočarava Ameriku šezdesetih i glamur kojim su odisale pojedine profesije, ali i postupno buđenje iz konzervativnih pedesetih, te revolucionarne promjene čiji se odjeci osjećaju i danas.

Uz popularnog Leonarda DiCapria, koji je unio traženi šarm u svoj lik, briljirali su i Tom Hanks kao nepopustljivi agent, te Christopher Walken kao Abagnaleov otac. U filmu se pojavljuje i cijenjena francuska glumica Nathalie Baye.

Glazbu je skladao glasoviti John Williams, a jedan od producenata, Sergio Mimica-Gezzan, sin je Vatroslava Mimice, čest Spielbergov suradnik.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...