Navigation Content

San o Americi

San o Americi

In America

Irski imigranti moraju se prilagoditi novom životu u Americi

INFO

RedateljJim Sheridan

GlumciPaddy Considine, Djimon Hounsou, Sarah Bolger, Emma Bolger, Neal Jones

Sažetak

Irski imigranti Sarah (Samantha Morton) i Johnny (Paddy Considine), zajedno s dvije kćeri, dolaze u New York u potrazi za ostvarenjem svojih dugogodišnjih snova, gdje se trude izvući najviše što mogu iz vlastitih života. Sa zadnjim novcem, iznajmljuju ruševni stan kojeg nastoje pretvoriti u topao, obiteljski dom.

Kako bi popravili svoj život, rade svakakve poslove u kojima neprestano nailaze na prepreke. S druge strane, njihove su mlade kćeri oduševljene novim životnim okruženjem. Za njih je Amerika čarobna zemlja u kojoj je sve moguće. 

Jednoga dana, točnije u Noći vještica sve će se promijeniti. Djevojčice pokucaju na vrata susjeda Matea (Djimon Hounsou), poznatoga kao 'čovjeka koji vrišti'. Kako obitelj ulazi u sve dublju krizu, Mateo im je jedini saveznik u situaciji u kojoj im jedino još preostaju nada i vjera.

Poluautobiografski film pisca i redatelja Jima Sheridana, nagrađivanog prestižnim nagradama s čak 6 nominacija za Oscara.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...