Navigation Content

Otkupitelj palih anđela

Otkupitelj palih anđela

Fallen

Na svoj osamnaesti rođendan Paul Wesley otkriva da je otkupitelj palih anđela

INFO

GlumciPaul Wesley, Alex Ferris, Rick Worthy, Russel Porter, Diego Klattenhoff, Tom Skerritt

Sažetak

Na svoj osamnaesti rođendan Aaron Corbett (Paul Wesley) počinje otkrivati da posjeduje neobične sposobnosti. Odjednom može razgovarati sa svojim psom Gabeom, ali i s ostalim životinjama. Misleći da je obolio od shizofrenije, Aaron odlazi svom dugogodišnjem psihoterapeutu. U razgovoru, liječnik otkrije da Aaron ne samo da razumije Gabea nego i sve ljudske jezike, iako ih nikada nije učio.

S pravom istinom Aarona upozna Ezekiel (Tom Skerritt), ekscentrični ali dobroćudni pali anđeo koji mu otkriva da je jedan od Nefila, potomaka sinova Božjih i kćeri čovječjih, anđeo na zemlji koji ima anđeoske moći i ljudsku dušu. No, Aaron saznaje i to da su mu na tragu anđeli uništenja.

Sad Aaron mora sebe i svoju obitelj braniti od anđela uništenja poslanih da unište Nefile koji se pokušavaju uklopiti u život na Zemlji.

U tome mu pomažu Ezekiel i bivši vođa anđela uništenja Camael (Rick Worthy)...

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...