Navigation Content

Divlji bijes

Divlji bijes

In Hell

Samo najgnjevniji tamo mogu preživjeti

INFO

RedateljRingo Lam

GlumciJean-Claude van Damme, Lawrence Taylor, Marnie Alton, Billy Rieck, Michael Bailey Smith

Sažetak

Kyle LeBlanc (Jean-Claude Van Damme) optužen je za smrt čovjeka koji je ubio njegovu ženu. Osuđen za ubojstvo s predumišljajem, Kyle je poslan u zloglasni zatvor u istočnoj Europi, u kojem završavaju samo najgori zločinci, a čuvari podržavaju te čak ohrabruju nasilje unutar zatvorskih zidina.

Za svoju zabavu, čuvari organiziraju smrtonosne dvoboje zatvorenika te provociraju osuđenike do te mjere da se oni pretvaraju u svirepa bića koja su izgubila svaku ljudskost. Iako Kyle u početku prezire svoje zatvorske kolege, bijes u njemu pomalo počinje ključati. Kada dođe do obračuna, Kyle mora pokazati svoje najgore osobine želi li preživjeti.


Poznati hongkonški redatelj Ringo Lam započeo je karijeru početkom 80-ih te je danas legenda žanra, koja je s Van Dammeom radila na tri filma ('Maximum Risk', 'Replicant', 'Divlji bijes'). Upravo njihova posljednja suradnja označila je veliki povratak Van Dammea na ekrane.

'Divlji bijes' je žestok, beskompromisan borilački film, koji se temelji na sjajnoj koreografiji, a ne na specijalnim efektima. Van Damme je suzdržaniji u dijalozima te dozvoljava da šake pričaju umjesto riječi, što je zapravo odlično, jer ga upravo zbog njegovih akcijskih vrlina i volimo.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...