Navigation Content
Kill Bill 2

Kill Bill vol. 2

Nastavak priče o Nevjesti i njezinom osvetničkom pohodu na svojeg bivšeg šefa i njegove preostale suradnike

INFO

Redatelj Quentin Tarantino

Glumci Uma Thurman, Daryl Hannah, Michael Madsen, David Carradine, Chia Hui Liu, Samuel L. Jackson, Bo Svenson

Sažetak

Prisjećajući se sretnog dana kada je uvježbavala svoje skorašnje crkveno vjenčanje, nevjesta (Uma Thurman), nekadašnja super istrenirana plaćena ubojica, ne želi odustati od nauma da ubije preostala tri člana bande koji su je tijekom generalne probe vjenčanja umalo ubili.

Bit će to teška zadaća, s obzirom da se radi o jednako istreniranim profesionalcima, i s obzirom da oni očekuju njezin skorašnji dolazak.

Nakon što uspije teškom mukom srediti ubojicu Buda (Michael Madsen), nevjesta krene u potragu za Elle (Darryl Hannah), hladnokrvnom jednookom sadisticom, koja je nekada bila njezina suparnica u školi borilačkih vještina, u koju ih je poslao njihov bivši šef Bill (David Carradine).


To je nastavak velikog filmskog hita, dvodijelne epopeje 'Kill Bill' (iako prvotno zamišljene kao jedan film), slavnog postmodernističkog redatelja Quentina Tarantina.

Pričom se nastavljajući na prvi dio, Kill Bill 2 donosi neočekivani rasplet slučaja krvave osvete glavne junakinje.

Pun izvrsno snimljenih akcijskih prizora, nelinearne, tipično tarantinovske montaže i odlične glazbe, film predstavlja zanimljiv, pa i duhovit uradak koji se jasno referira na kung-fu filmove, 'spaghetti' vesterne, američke B-filmove te stripove.

Kao i u prethodnom, i u ovome filmu nastupaju isti slavni glumci: Uma Thurman, Daryl Hannah, David Carradine i drugi.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...