Prošle srijede Real je na Nou Campu izgubio bitku za Copa del Rey i taj trofej ove sezone sigurno neće osvojiti, no osvajanje španjolskog prvenstva u zadnje tri godine nije mu bilo bliže. Iako su u uzvratu odigrali nedovoljnih 2-2, ova utakmica Reala spada među najbolje koje su Madriđani odigrali protiv Barcelone i iz nje definitivno mogu izvući neke pouke, a i samopouzdanje im se sigurno popravilo jer su dobar dio utakmice držali Barcu u šahu te jasno dominirali.

U 21. kolu Primere Real na svom terenu dočekuje Zaragozu - dvoboj je to prvog i posljednjeg na ljestvici. O razlici u kvaliteti ne treba trošiti riječi; dovoljno je reći da je Zaragoza do sad upisala samo dvije pobjede, a Real je do sada toliko puta izgubio... U prvom ovosezonskom susretu Real je Zaragozi isporučio pola tuceta golova, a nakon te utakmice čak se i Mourinho sažalio nad domaćinom te istaknuo da Zaragoza nije toliko loša već da ima puno ozlijeđenih igrača... Ipak, sjećanje na ne tako davnu prošlost poziva na oprez - Zaragoza je prošlog proljeća pobijedila Real na Bernabeu i tako ga izbacila iz utrke za naslov, što Mourinho sigurno nije zaboravio...

Zaragoza ima najlošiju obranu u ligi i drugi najlošiji napad, što i nije čudno ako se zna da su im dvije glavne špice veterani Helder Postiga i Luis Garcia; godine donose iskustvo, ali i smanjuju brzinu... U ovom susretu nema baš nikakve dvojbe tko će biti pobjednik, no možemo očekivati pregršt klasnih poteza i atraktivnih golova. S koliko golova u mreži će Zaragoza napustiti Madrid, pogledajte na kanalu Arena 2 ili putem PPV-a.