Derbi 20. kola Serie A igra se u subotu u Torinu, a sastaju se lider prvenstva Juventus i treći sastav na tablici, Udinese. Iz kola u kolo Juventus potvrđuje da je ove sezone spreman osvojiti 'scudetto', a činjenica da ove sezone još nisu izgubili službenu utakmicu potkrijepljuje takve tvrdnje. Conteov Juve je odlično uigran i protivnike pobjeđuje taktikom i igrom, a ne kvalitetom pojedinaca; najbolji primjer je utakmica četvrtfinala kupa protiv Rome koju je Juve odigrao u kombiniranom sastavu, a Roma u najjačem - rezultat je bio 3-0 za Juventus... U toj utakmici gol je zabio i veliki Alessandro Del Piero koji je ušao u 38. godinu života, a i dalje igra nogomet na prvoligaškoj razini.

Udinese je u prošlom kolu pobijedio Cataniu i zadržao treće mjesto, no primjetno je da su u maloj krizi i da ne igraju kao prije zimske pauze. Udinese je u 2012. upisalo dvije pobjede i dva poraza i to od momčadi od kojih inače rijetko gubi - Chieva i Genoe. Nema sumnje da je izvrsni trener Friula, Francesco Guidolin detektirao sve eventualne probleme i da će ih ubrzo riješiti, a osim toga za Udinese je najvažnija stvar da njihova legenda, Antonio Di Natale i dalje zabija... Di Natale je ove sezone zabio 14 golova što je izvrstan rezultat s obzirom da Udinese ove sezone igra nešto zatvorenije.

Zadnju utakmicu Juve i Udinese su igrali u prosincu na stadionu Friuli, a završilo je bez golova iako su domaći imali više od igre i nekoliko odličnih prilika. Prošle sezone Udinese je gostovao u Torinu baš negdje prije godinu dana i pobijedio rezultatom od 2-1. Valja istaknuti da je Di Natale uvijek inspiriran u susretima s Juventusom - prije par godina trebao je prijeći u redove torinskog sastava, no uprava Juventusa ipak se predomislila. Di Natale im to nije zaboravio pa će na njega Chielini i ostatak Juventusove obrane morati dobro paziti...

Utakmicu Juventusa i Udinesea pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV-a.