Navigation Content

Zmajevi zauvijek

Zmajevi zauvijek

Dragons Forever

Ovaj odvjetnik je u službi pravde!

INFO

RedateljSammo Hung Kam-Bo, Corey Yuen

GlumciJackie Chan, Sammo Hung Kam-Bo, Biao Yuen, Pauline Yeung, Deannie Yip

Sažetak

Jackie Lung (Jackie Chan) je uspješni odvjetnik i kao takvog ga zaposli tvornica u neprilici. Naime, našla se pod udarom onih koji joj žele zabraniti da se nelegalno rješava otpadnih kemikalija iz svojih postrojenja, kojima uzrokuje zagađenje.

Jackie se zaljubi u lijepu aktivisticu, koja želi zaustaviti poslovanje tvornice pa pomoću svojih prijatelja Lukea (Sammo Hung Kam-Bo) i Timotyja (Biao Yuen) odluči istražiti zbog čega je ta tvornica toliko nepopularna.


Velika trojka - Jackie Chan, Sammo Hung Kam-Bo, Biao Yuen – posljednji put surađivali su upravo u ovoj akcijskoj komediji, za koju će mnogi reći da je najbolji film Jackieja Chana.

Čak i dvadesetak godina kasnije, akcijske akrobacije snimljene u 'Zmajevi zauvijek' izgledaju nevjerojatno te služe kao predložak mnogim akcijskim filmovima koji se danas snimaju. Boriliačke scene toliko su impresivne da većina holivudskih akcijskih blockbustera može samo sa zavišću i divljenjem gledati što izvode Jackie Chan, Sammo Hung Kam-Bo i Biao Yuen, u ovom kultom hongkonškom remek-djelu.

 

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...