Navigation Content

Izravni napad

Izravni napad

Direct Contact

Mislili su ga žrtvovati kao pijuna, no počinili su najveću pogrešku

INFO

GlumciDolph Lundgren, Gina May, Michael Paré, Bashar Rahal, James Chalke

Sažetak

Mike Riggins (Dolph Lundgren) je bivši američki specijalac koji trune u zatvoru negdje u istočnoj Europi. Iznenada mu bude ponuđeno da odšeta kao slobodan čovjek, ali pod uvjetom da spasi otetu Amerikanku Anu (Gina May) iz ruku bezobzirnog ratnog huškača.

Riggins vrlo brzo shvati da je iskorišten u igricama u kojima sudjeluju vlade, paramilitarna organizacija i tajne službe, koje ga žele mrtvoga, a Anu u svojim rukama. Bez osobe na koju bi se mogao osloniti i s mnoštvom neprijatelja koji žele njegovu glavu, Riggins mora otkriti što se uistinu događa.


Velike akcijske zvijezde s kraja 80-ih i u 90-ima sjećamo se prvenstveno kao Ivana Drage iz 'Rockyja IV'. Od pojavljivanja u roli ruskog boksača koji se našao u ringu nasuprot Rockyju, Lundgren je postao vrlo traženi akcijski lik.

Iako danas u svojim 50-tima, i dalje izgleda vrlo uvjerljivo u svojim ulogama, što je potvrdio kao Mike Riggins, u akciću koji se od prve do posljednje minute ni sekunde ne zaustavlja te nam nudi prvoklasnu eksplozivnu zabavu.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...