Navijači Cibone i svi oni kojima najtrofejniji zagrebački košarkaški klub leži na srcu, s odobravanjem su dočekali 'novogodišnje slijetanje' Jasmina Repeše pod 'Toranj'. Od kad je uvaženi stručnjak preuzeo trenersku palicu u Draženovom domu Cibona je dvije utakmice gusto izgubila, jednu dobila i igrala produžetke s Maccabijem, što je imalo vrlo skroman učinak. I sam Repeša je nedavno zavapio da je teško očekivati rezultate od ovog sastava Cibone, nadajući se kakvim pojačanjima. No u Savskoj i dalje traje kriza pa će se Repeša morati snaći s ovim što ima...

U petak Cibona igra utakmicu regionalne lige s protivnikom kojeg jednostavno mora pobijediti; riječ je o posljednjem sastavu na tablici Zlatorog Laško. Slovenci su ove sezone najslabiji sastav regionalne lige, a u sedamnaest odigranih kola samo su dva puta uspjeli pobijediti i to oba puta na svom terenu; dobili su Hemofarm i iznenađujuće, Partizan. Zadnjih sedam susreta u regionalnoj ligi Laško je izgubilo, a Cibona ih je početkom sezone dobila u gostima. Sve te statističke činjenice govore da bi Cibona nakon dva poraza morala doći do nove, devete pobjede u prvenstvu.

Prošlog vikenda Cibona je izgubila na gostovanju kod Širokog, a u redovima zagrebačkoga kluba najbolje su odigrali Suton, Rudež i Žižić. Od navedene trojice i od najiskusnijeg igrača Kusa, navijači najviše očekuju i u susretu protiv Laškog pa nadajmo se da će momci imati dobru večer! Utakmicu Cibone i Laškog pogledajte na kanalu Arena 2.