Navigation Content

Dva metra pod zemljom

Dva metra pod zemljom

Six Feet Under

Crnohumoran pogled na članove disfunkcionalne kalifornijske obitelji koja vodi malo pogrebno poduzeće

INFO

GlumciPeter Krause, Michael C. Hall, Frances Conroy, Lauren Ambrose, Freddy Rodríguez, Mathew St. Patrick

Sažetak

Iz pera scenarista oskarovca Alana Balla dolaze novi nastavci crnohumorne serije o disfunkcionalnoj pogrebničkoj obitelji koju kritičari hvale kao 'rijetki primjer serije koja s protezanjem sezona nimalo ne gubi na oštrini'.

U kalifornijskom gradiću oni su istaknuti u svom poslu – pokapanju pokojnika i, iako je glava njihove obitelji već davno preminula, otac Nathaniel i dalje se pojavljuje u njihovim životima, srcima i vizijama. Unatoč toj konstanti, mnogo se toga promijenilo u kućanstvu Fisherovih. Svi i dalje traže svoj put.

Najstariji sin Nate (Peter Krause) konačno se privikao na novu karijeru direktora pogrebnog društva, ali sad je pred njim privikavanje na ulogu samohranog oca. Njegova bivša djevojka Brenda i dalje se trudi naći emocionalnu ravnotežu i rastrgana je između nove ljubavi i strasti koja još postoji između nje i Natea. Mlađi brat, javno deklarirani homoseksualac David (Michael C. Hall), bori se kako bi njegova veza s frustriranim bivšim policajcem Keithom opstala.

Matrijarhat u kući i dalje vodi nanovo udana Ruth koja uživa u otvorenosti prema životu i upoznavanju sebe i supruga Georgea. Za to vrijeme njezina kći Claire, najmlađa članica obitelji i buntovnica pokušava naći smisao obiteljskih tragedija, preboljeti abortus i nevjeru svog ljubavnika, te pronaći bar malo sreće za sebe. Njihov dugogodišnji suradnik, pogrebnik Federico, izborio je zasluženi status u tvrtki 'Fisher & Diaz', ali kod kuće mu se brak raspada.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...