Navigation Content

Novi Amsterdam

Novi Amsterdam

New Amsterdam

Detektiv za ubojstva iz New Yorka, proklet je besmrtnošću

INFO

RedateljJohn David Coles

GlumciNikolaj Coster-Waldau, Zuleikha Robinson, Alexie Gilmore, Stephen Henderson, Robert Clohessy, Jamie Harrold

Sažetak

Detektiv Odjela za ubojstva u New Yorku, John Amsterdam (Nikolaj Coster-Waldau), osuđen je na besmrtnost otkad je spriječio ubojstvo Indijanke 1642. godine kad se bacio ispred mača.

Zbog ovog dobrog djela, Indijanka je spasila Amsterdama od ubodne rane čineći ga besmrtnim, no upozori ga da će ova kletva nestati tek kad John upozna svoju pravu ljubav.

Danas Amsterdam radi kao detektiv za ubojstva u 'Velikoj jabuci' gdje za njegovu tajnu zna samo Omar, vlasnik blues kluba koji također ima nekoliko svojih tajni.

Johnov partner postaje Eva Marquez (Zuleikha Robinson) i oni se upuštaju u potjeru za jednim osumnjičenim. Kad on doživljava srčani udar, oživljava ga doktor hitne pomoći Sara Dillane (Alexie Gilmore), a on počinje shvaćati da je smrtnost možda bliže nego što je mislio.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...