Navigation Content

Način života

Način života

Way of Life

Jim Brasher će nas odvesti na avanturu diljem svijeta u potrazi za egzotičnim poslovima koji su postali način života

INFO

Sažetak

Voditelj Jim Brasher istražuje najegzotičnije i najrjeđe poslove diljem planete - poslove koji su jednostavno način života.

Ova avantura odvest će ga u Argentinu, gdje će raditi kao 'gaucho' - južnoamerički ekvivalent kauboju - i naučiti jahati konja te provesti 500 grla stoke preko rijeke i kanjona. Riksirajući život i udove, hodat će 400 kilometara s tuareškim karavanama kroz Saharu. Zatim će se uputiti u Sjeverni Luzon gdje će naučiti duhovnu važnost trgovine riže Ifuago naroda na Filipinima.

U indijskom milijunskom gradu Kalkuti, njegova izdržljivost će doći na kušnju radeći kao vozač rikše. Na kraju, Jim će istražiti i nevjerojatnu povezanost između čovjeka i slona tako što će postati mahaut. Živeći s narodom Karen u Aziji, naučit će rukovoditi, kupati i hraniti slonove, a sve unutar guste prašume.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...