Navigation Content

Znaš li tko si?

Znaš li tko si?

Who do you think you are?

Poznate osobe prate trag svoje manje poznate obiteljske povijesti

INFO

Sažetak

U ovoj zanimljivoj i nadahnutoj dokumentarnoj seriji zavirit ćemo u obiteljsku prošlost slavnih osoba i svjedočiti emotivnim pričama o njihovu nasljeđu.

Dobitnik Grammyja, pjevač Lionel Ritchie dolazi do fascinantnog otkrića o svom pradjedu, dok glumac Steve Buscemi saznaje fascinantne priče o svojim precima.

S druge strane, glumica Gwyneth Paltrow udubljuje se u obiteljsku povijest, a Ashley Judd napušta svoj dom u Nashvilleu kako bi saznala više o svom podrijetlu.

Pokojni otac Patsy Kensit bio je zločinac. Patsy će se sastati s kriminologom koji je iskopao očev dosje i saznao sve o njegovim zločinima. Glumica će se nemalo šokirati kad iz arhivskih spisa sazna da je zločinac bio i njezin djed!

Roditelji Jerryja Springera bili su Židovi. Samo tri dana prije početka II. svjetskog rata iz nacističke su Njemačke prebjegli u London. Jerry započinje bolnu i potresnu istragu. U nacističkim dokumentima otkriva šokantne detalje o sudbini svojih roditelja - od života u getu do njihove smrti.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...