Prije nekih tjedan dana hokejaški klub Medveščak započeo je akciju zvanu Ice Fever - led je postavljen u Areni Zagreb gdje će Medveščak odigrati sedam domaćih utakmica za redom. Uprava i sponzori Medveščaka odlučili su se za ovu akciju kako bi dodatno popularizirali ovaj sport te izvukli marketinšku i financijsku korist. Sa sportske strane gledano uspjeh ove akcije je diskutabilan jer je vrijeme da se igrači priviknu na novi led i novo okruženje bilo minimalno što je vidljivo i iz rezultata; Medvjedi su dobili Jesenice i Klagenfurt, a na produžetke su izgubili od Albe i Vilacha.

Novu priliku za bodove hokejaši i navijači Medveščaka ne moraju dugo čekati jer im već u utorak u goste dolazi Olimpija s kojom Medvjedi i ove sezone i inače imaju vrlo pozitivan 'skor'. S hokejašima iz Ljubljane Medveščak je ove sezone igrao tri službene utakmice; Medvjedi su upisali dvije gostujuće pobjede, a Olimpija jednu početkom sezone. Iako Slovenci u zadnje vrijeme igraju vrlo solidno i imaju četiri pobjede za redom, s pravom možemo očekivati novu pobjedu Medveščaka ako ne zbog kvalitetnijeg 'rostera', tada zbog toga što su nam u zadnjem susretu ostali dužni. Medvjedi su zadnji susret izgubili u produžetku od Vilacha iako su pred kraj susreta imali čak pet minuta igrača više.

U ovoj fazi natjecanja vrlo je važno pobjeđivati jer se doigravanje bliži, a ako Medveščak već ne može u play off s prvog mjesta, bilo bi sjajno kad bi regularni dio prvenstva završili drugi jer bi u polufinalu imali domaću utakmicu više. Trenutno su Medvjedi drugi na tablici s bodom više od trećeg Salzburga, a s pobjedom protiv Olimpije ostali bi u igri i za vodeću poziciju. Susret Medveščaka i Olimpije pogledajte na kanalu SportKlub.