Navigation Content

Ljubavnice

Ljubavnice

Mistresses

Uz prijateljstvo koje ih drži na okupu četiri lijepe žene bore se s ljubavlju, požudom, lažima i nevjerom

INFO

GlumciSarah Parish, Sharon Small, Orla Brady, Shelley Conn, Adam Rayner, Patrick Baladi

Sažetak

Dovevši se u red nakon Johnove smrti, Katie (Sarah Parrish) opet radi kao bolnička liječnica i ondje upozna šarmantnog i privlačnog kirurga Dana. Svi, uključujući i Katie, vide da je on savršen za nju, ali je li ona uistinu spremna odreći se svog brižno čuvanog statusa neudane žene? I jesu li njezini osjećaji prema novom šefu i staroj ljubavi Jacku Hudsonu profesionalni?

Trudi (Sharon Small), odlučna da prošlost s Paulom ostavi iza sebe, uživa u kaotičnom kućanstvu s Richardom i njihovim potomstvom. Pritisnuta financijskim problemima, kolačima počne opskrbljivati lokalni delikatesni dućan koji vodi predivni i mnogo mlađi Lucas. Kad nabasa na niz tajanstvenih isplata koje Richard polaže na račun nepoznate žene, Trudi si ne može pomoći nego da pretpostavi ono najgore. Naravno, Lucas joj spremno pohita u pomoć.

Siobhan (Orla Brady) mnogo truda ulaže u vezu s Harijem. Brižni su roditelji male Else, sjajni prijatelji, ali u njihovu se braku javlja katastrofalan nedostatak intimnosti. Ne mogavši se oduprijeti svojim seksualnim željama, Siobhan utjehu traži u naručju neznanaca tijekom niza usputnih susreta u ekskluzivnom hotelu. Čini se da je sve pod kontrolom, sve dok se jedan od njezinih ponoćnih ljubavnika ne pojavi u njezinu uredu i ne zaprijeti da će sve uništiti.

Za Jessicu (Shelley Conn) se sve mijenja. Ta se tipična solerica udaje. Njezin zaručnik Mark Hardy galantni je poduzetnik i prava muška drolja - baš kao i Jessica. Oboje su lijepi, vole život na visokoj nozi, ludi su jedno za drugim... a nijedno ne voli monogamiju. Je li to zbilja savršeni spoj?
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...