Navigation Content

Zavjet šutnje

Zavjet šutnje

Bond of Silence

Katyn suprug nađen je mrtav nakon što je otišao prekinuti razuzdanu novogodišnju zabavu susjedova sina. Ono što se isprva činilo kao srčani udar, pretvori se u nešto jezivije. On je pretučen na smrt, a šestero je tinejdžera osumnjičeno...

INFO

RedateljPeter Werner

GlumciKim Raver, Charlie McDermott, Greg Grunberg, Haley Ramm, Rebecca Jenkins

Sažetak

Oprost udovice. Kajanje ubojice. 'Zavjet šutnje' istinita je priča o šokantnom ubojstvu i nevjerojatnom odnosu proizašlom iz njega.

Katy (Kim Raver) i Bob (David Cubitt) žive idiličnim životom u blisko povezanoj zajednici maloga grada. On je cijenjeni odvjetnik i poznati triatlonac, a ona je nedavno rodila blizance.

Novogodišnja je noć i tinejdžeri se okupljaju u susjedovoj kući. Savjesni susjed Bob odlazi ih primiriti, ali dolazi od sukoba u kojem je on ubijen. Nitko od tinejdžera ne želi se izjasniti, a mediji vrlo brzo stvaraju senzaciju. Katy želi odgovore, ali nitko joj ih ne daje. Zavjet šutnje vlada u cijelom gradu. Policija postavlja tajnog agenta i netko je uhićen.

Popularni mladić Ryan (Charlie McDermott) pokušava ostati miran, ali teret onoga što je te noći počinio prevelik je. On i njegov odvjetnik ne žele priznati krivnju, ali tada Ryan upoznaje Katy. Ona, koja bi trebala tugovati, pretvara se u brižnu majku. Umjesto da optužuje, ona sluša. Umjesto da kažnjava, ona tješi. Ryan joj u detalje prepričava što se dogodilo.

Kad se Ryan pojavi na sudu, priznaje krivnju. Okreće se prema Katy. Njihovi pogledi otkrivaju suosjećanje i zajednički gubitak. Katy moli za pomilovanje, a ono što je bio strašan kraj pretvara se u novi početak pun nade.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...