Navigation Content
Kobra

Cobra

Sylvester Stallone u jednoj od legendarnih uloga osamdesetih godina mora zaštititi zamamnu Brigitte Nielsen

INFO

RedateljGeorge P. Cosmatos

GlumciSylvester Stallone, Reni Santoni, Andrew Robinson, Brigitte Nielsen, Brian Thompson

Sažetak

Marion Cobretti (Sylvester Stallone) zvani Kobra nemilosrdan je poručnik policije u Los Angelesu. Njegov partner je narednik Gonzalez (Reni Santoni). Cobretti i Gonzalez dio su policijskog odreda koji se bavi kriminalcima za koje se smatra da su previše nepredvidljivi za ostale policijske djelatnike.

Njihova jedinica se ujedno smatra i deponijem policajaca neprikladnih za odjel koji je sve više pod političkim utjecajem. Novi slučaj s kojim se susreće Kobra je pucnjava u supermarketu koja se dogodila usred vala ubojstava iza kojih stoji tzv. Noćni Koljač.

Detektiv Monte (Andrew Robinson) tvrdoglavo odbija upozoriti Cobrettija da su nedavna ubojstva djelo organizirane vojske psihopata. Cobrettijeva teorija o organiziranim kriminalcima pokaže se točnom kad manekenka Ingrid Knudson (Brigitte Nielsen) slučajno svjedoči ubojstvu, nakon čega je počne progoniti banda.

Ingrid će biti stavljena pod posebnu zaštitu Cobrettija i Gonzaleza...

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...