Navigation Content
Brzina 2

Speed 2: Cruise Control

Haker provali u računalni sustav brodskog prijevoznika kako bi se dokopao dijamanata

INFO

Redatelj Jan de Bont

Glumci Sandra Bullock, Willem Dafoe, Jason Patric, Temuera Morrison, Brian McCardie, Glenn Plummer

Sažetak

Nakon razlaza s bivšim mladićem s kojim je doživjela opasnu pustolovinu u autobusu, Annie Porter (Sandra Bullock) je započela novu vezu. Nova ljubav je Alex (Jason Patric), član elitne motociklističke policijske postrojbe, koji je zatajio što radi. Stoga se Annie neugodno iznenadi kad slučajno dozna čime se Alex uistinu bavi. Kako bi je udobrovoljio, Alex joj predloži romantično krstarenje Karipskim morem na luksuznom brodu Seabourn Legend.

I premda njihovo putovanje započne gotovo idilično, dvoje se mladih uskoro nađe usred talačke krize. Naime, kontrolu nad brodom je preuzeo John Geiger (Willem Dafoe), koji se želi dokopati dijamanata ili potopiti brod.


Nakon što je preko noći postao filmski junak zahvaljujući uspjehu akcijskog trilera 'Brzina' (1994) redatelja Jana de Bonta ('Twister', 'Progonjeni'), Keannu Reeves ('Matrix') nije imao sluha za nastup u nastavku filma koji je okupio veći dio ekipe iz uspješna izvornika.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...