Prije nekoliko dana Arsenal je propustio pobijediti Wolverhampton na svom terenu i tako kompromitirao svoje šanse za osvajanje četvrtog mjesta - da stvar bude gora, direktni konkurenti Liverpool i Chelsea su također kiksali, pa je Arsenal pobjedom mogao i te kako profitirati. Wengerova momčad je popravila igru u odnosu na početak sezone, no definitivno nisu uvjerljivi - momčadi poput Wolvesa Topnici su nekad s lakoćom 'hendikepirali'...

Prva sljedeća prilika za nova tri boda dolazi na Staru godinu kada Arsenalu u goste stižu Queens Park Rangersi. Momčad sa Loftus Roada u zadnje vrijeme igra vrlo slabo, za pobjedu ne znaju od kraja studenog - to se vidi i po tablici jer su ih loše igre spustile na šesnaesto mjesto - na rub zone ispadanja. Osnovni cilj QPR-a ove sezone je ostati u ligi i u toj kampanji svaki bod je važan. U prošlom kolu remizirali su na gostovanju kod Swansea, no na Emiratesu će teško do boda, a na bodove mogu računati samo veliki optimisti. Arsenal ne igra ništa posebno ove sezone, no za ovakav QPR je i dalje 'svemirski brod'... Arsenal će biti vrlo motiviran u ovom susretu ne bi li godinu završio pobjedom te uz eventualni kiks konkurenata, na četvrtom mjestu na tablici.

U prošlom kolu Van Persie nije zabio, a hoće li zadnjeg dana 2011. godine biti uspješniji, pogledajte na kanalu SportKlub.