Navigation Content
Beethoven 4

Beethoven's 4th

Beethoven je postao poslušan i prilagođen pas. Ili samo tako izgleda?

INFO

RedateljDavid M. Evans

GlumciJulia Sweeney, Joe Pichler, Michaela Gallo, Kaleigh Krish, Matt McCoy, Veanne Cox

Sažetak

Slinavi i zaigrani bernardinac Beethoven u nemilosti je obitelji Newton nakon što je uništio još jedno umjetničko djelo i zaslinio putnu torbu. Još samo jedna nepodopština i Beethoven će morati iseliti.

U strahu da će ostati bez svoga ljubimca, Sara (Michaela Gallo) i Beth (Julia Sweeney) odluče ga upisati u školu za dresuru kako bi se naučio ponašanju. U međuvremenu, dobro odgojeni bernardinac bogate obitelji Sedgwick, zamijenio je gospodare i slučajno završio u obitelji Newton.


Redatelj ‘Klinaca u pješčaniku’ potpisuje treći i četvrti nastavak avantura šeprtljavog bernardinca Beethovena. Novi nastavci neće pružiti velika osvježenja, no komedije poput ‘Beethovena’ tj. nastavci takvih komedija u dobrom dijelu ponavljaju koncept originala, što je apsolutno u redu, ako je original vrijedan ponavljanja, kao što je ovdje slučaj. Oni koji su voljeli stare avanture velikog ljubimca, zasigurno će obožavati i njegove nove ludorije!
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...