Navigation Content

Vrući Rod

Vrući Rod

Hot Rod

On bi mogao biti novi Evel Knievel, samo što u to nitko ne vjeruje

INFO

RedateljAkiva Shaffer

GlumciAndy Samberg, Jorma Taccone, Isla Fisher, Ian McShane, Bill Hader, Danny McBride, Will Arnett, Sissy Spacek

Sažetak

Rod Kimble (Andy Samberg) je naivac i zabušant koji živi u američkom gradiću s majkom Marie (Sissy Spacek), mlađim bratom Kevinom (Jorma Taccone) i očuhom Frankom (Ian McShane), za čijim poštovanjem toliko žudi. Osim toga, jako mu nedostaje preminuli otac, za kojeg misli da je surađivao s najpoznatijim kaskaderom svih vremena - Evelom Knievelom. Rod misli da ima urođeni talent i da bi mogao postati veliki kaskader.

Zajedno sa svojim lijenim prijateljima i bratom, dosjeti se da bi mogao postaviti rekord u preskakanju niza autobusa na svom motoru te istovremeno sakupiti novac za operaciju srca svom očuhu. No ništa ne ukazuje na to da je Rod sposoban učini takav akrobatski skok. Situacija se dodatno pogorša kada se stara Rodova simpatija Denise (Isla Fisher) vrati kući s koledža pa se svi pitaju je li na pomolu najveća javna blamaža ikada.


‘Vrući Rod’ je od svog prvog prikazivanja stekao gomilu poklonika pa slobodno možemo reći da je danas prerastao u kultnu komediju, u kojoj ulogu samoprozvanoga kaskadera tumači Andy Samberg, koji se proslavio kratkim filmovima na Channel 101 te 'Saturday Night Liveu'.

Prepun urnebesnih gegova, ‘Hot Rod’ je komedija uz koju ćete se pouzdano nasmijati do suza. U ulozi Sambergove majke pojavljuje se slavna Sissy Spacek, u ulozi oca sjajni Ian McShane (‘Lovejoy’, ‘Stupovi zemlje’), u roli prijatelja Davea Bill Hader, te jedan od najtraženijih televizijskih komičara današnjice, fantastični Will Arnett (‘Arrested Development’, ‘Televizijska posla’, ‘Running Wilde’, ‘The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret’) kao Jonathan.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...