Navigation Content

Pas vatrogasac

Pas vatrogasac

Firehouse Dog

Najpoznatiji holivudski četveronožac mijenja profesiju!

INFO

RedateljTodd Holland

GlumciJosh Hutcherson, Bruce Greenwood, Bill Nunn, Scotch Ellis Loring, Mayte Garcia, Teddy Sears

Sažetak

Rex je omiljeni psić svih američkih mališana, a njegov glumački talent zasjenjuje i većinu holivudskih glumaca. Ali, najveća pseća holivudska zvijezda izgubi se nakon akrobacije tijekom skoka s padobranom i odluta.

Lunjajući ulicama u potrazi za domom, nađe se u malom gradiću. Dok bježi iz šinteraja, Rex se sakrije u zgradi koju zahvati požar.

Shane Fahey (Josh Hutcherson) je buntovni dječarac, čiji se otac Connor (Bruce Greenwood) trudi brinuti za njega i ostati pribran i snažan nakon smrti svog drugog sina - kapetana vatrogasne postrojbe.I dok se Connor trudi postaviti vatrogasnu postavu na noge, Shane ne može preboljeti smrt brata, njegove ocjene u školi sve su lošije, a on neprestano izbjegava nastavu.

Sve se mijanja kada Connor spasi Rexa iz požara i upozna ga sa Shaneom...

Od samog početka ova topla obiteljska humorna drama s lakoćom nas uvlači u svoju zanimljivu priču koja istovremeno nasmijava i raznježuje. Iako se čini da je pametan psić u centru zbivanja, odnos između oca i sina čini kostur priče.

Najmlađi gledatelji će uistinu uživati u prijateljstvu psića i Shanea te nizu zabavnih scena koje slijede, no jednako tako ponešto naučiti iz veze oca i sina. Njih su besprijekorno odigrali Josh Hutcherson, kojeg se možda najbolje sjećamo iz 'Putovanja u središte Zemlje’, i iskusni Bruce Greenwood.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...