Navigation Content

U paklu osvete

U paklu osvete

Waist Deep

Vrijeme je da vrati ono što mu pripada

INFO

RedateljVondie Curtis-Hall

GlumciHenry Hunter Hall, Tyrese Gibson, The Game , Meagan Good

Sažetak

Junior (Henry Hunter Hall), sin zatvorenika na uvjetnoj, poznatog kao O2 (Tyrese Gibson), otet je nakon što je krađa automobila pošla po zlu. Narkoboss Meat (The Game) uzeo je Juniora za taoca, a O2 je, ukoliko želi sina vidjeti živog, primoran platiti otkupninu, novac koji Meat vjeruje da on posjeduje od prošle pljačke.

O2 se udružuje s Coco (Meagan Good), prostitutkom koja se ubacuje u skrovište Meata s namjerom da pomogne pri oslobađanju Juniora.


Od redatelja Vondieja Curtisa-Halla, zaslužnog za žestoki triler 'Gridlock’d' s Tupack Shakurom i Timom Rothom, stiže nam još jedan uzbudljivi i nabrijani gangsterski triler u kojem su glavne uloge pripale tamnoputim glumcima - Tyreseu Gibsonu ('Prebrzi i prežestoki'), poznatoj hip hop zvijezdi The Gameu, koji je sjajno odigrao glavnog negativca, te Meagan Good, koju smo mogli gledati u 'Ljubavnom guruu' i petom nastavku poznatog horora 'Slagalica strave'.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...