Zadnji susret osamnaestoga kola Premier lige u večernjem će terminu ovoga utorka odigrati Norwich i Tottenham. Od tri nova prvoligaša ove sezone najbolje stoji upravo Norwich koji je do sada sakupio 21 bod što ih trenutno svrstava na solidno deveto mjesto. Za razliku od Swansea i QPR-a, Norwich ima manje problema s realizacijom; kapetan 'Kanarinaca' Grant Holt zabio je ove sezone sedam golova, a odlično mu sekundira Velšanin Steve Morison sa šest golova i četiri asistencije. I Holt i Morison iskusni su igrači koji su pekli zanat igrajući u nižim engleskim ligama, a inače su komplementarnih karakteristika; Morison je brz i vižljast, a Holt svojom snagom lako osvaja prostor u protivničkom šesnaestercu.

Tottenham ove sezone igra vrlo dobar nogomet i čini se da bi naredne sezone ponovo mogli igrati Ligu prvaka. Trenutno su treći na tablici i imaju utakmicu manje pa ako pobijede u tom susretu (s Evertonom 8.1. 2012), doći će na četiri boda do drugog Man Uniteda i pobjeći Chelsea na solidnih pet bodova. Naš Luka Modrić igra standardno dobro i nedavno je izabran za igrača godine prema glasovima fanova Tottenhama, no najveći utisak ove sezone napravio je Adebayor koji je u četrnaest utakmica zabio devet golova i dodao pet asistencija.

Momčad Tottenhama je prema Transfermarktu deset puta skuplja od Norwicha, a sam Modrić vrijedi više nego svih 25 igrača Norwicha. Hoće li se ta razlika u teoretskoj vrijednosti vidjeti i na terenu, pogledajte na kanalu SportKlub.