Navigation Content

Gimnazija za divljake

Gimnazija za divljake

High School High

Svi ponekad se poželimo vratiti u luckasta, srednjoškolska vremena! Ova će vas komedija nasmijati do suza dogodovštinama u najluđoj srednjoj školi koju možete zamisliti!

INFO

RedateljHart Bochner

GlumciLouise Fletcher, Jon Lovitz, Tia Carrere, Melchi Phifer, Malinda Williams

Sažetak

Napeta i provokativna komedija puna smijeha i parodije na klasične filmove o gimnazijama.

Film nas upoznaje s kaotičnim i ponekad strašnim svijetom današnjih srednjih škola. Nastavnik s idealističkim pogledom na svijet daje otkaz na prestižnoj akademiji i počinje raditi u divljoj gimnaziji u gradu. Richard Clark (Jon Lovitz) je nastavnik koji ostavlja sigurno okruženje škole Wellington, u kojoj je njegov otac uvaženi ravnatelj te odlazi na posve drukčiji teritorij.

Naime, za svoje novo radno mjesto Richard izabire školu koja je toliko neobuzdana da čak ima i svoje groblje. Ondje njegov nevini duh osvoji jednu od zaposlenica škole, Victoriju Chappell (Tia Carrere). Clark uskoro ugleda i tračak nade u Griffu McReynoldsu (Mehki Phifer), odlučnom klincu koji ima nevjerojatan skriveni san.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...