Navigation Content

Početnik godine

Početnik godine

Rookie of the Year

Chicago Cubsi trebaju čudo da ih spasi od loše bejzbolske sezone!

INFO

RedateljDaniel Stern

GlumciThomas Ian Nicholas, Amy Morton, Albert Hall

Sažetak

Henry Rowengartner (Thomas Ian Nicholas) je dvanaestogodišnjak koji nakon nesreće i zacjeljenja slomljene ruke može nevjerojatnom snagom bacati bejzbolske lopte. Taj neočekivani dar omogućava mu da iz male bejzbolske lige prijeđe u profesionalnu. Ni manje ni više postaje dio ekipe svog omiljenog kluba Chicago Cubs.

Naime, Cubsi trebaju čudo koje će ih spasiti od loše sezone, jer tim baš nije u najboljoj formi. Dečko Henryjeve majke (Amy Morton), postaje mu menadžer i momčić napokon može početi ispunjavati svoje snove. Problem je što mlađahna nada američkog bejzbola baš ne voli svog menadžera Jacka.

Zbog nove životne zanimacije, Henry se mora suočiti s gubitkom prijatelja svojih godina i medijskom pompom.


Tko se od nas, kad smo bili djeca, nije želio u sportu natjecati sa starijima? Na to pitanje nije teško odgovoriti. Ako imate imalo sumnje u masovan potvrdni odgovor, svakako pogledajte film 'Početnik godine' i sve će vam biti jasno.

Mladi Thomas Ian Nicholas odlično se snašao u ulozi dječaka koji odjednom mora plivati u svijetu odraslih i pristati na njemu dotada strane norme ponašanja. Njegova nespretnost izazvat će mnoštvo komičnih situacija. Zanimljivo je da su neke scene snimane pred pravom publikom, što natjecanja u filmu čini autentičnima.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...