Navigation Content

Uvijek postoji nada

Uvijek postoji nada

Hope Floats

Prava joj se ljubav dogodila tek kad joj se život raspao

INFO

RedateljForest Whitaker

Glumci Sandra Bullock, Harry Connick Jr., Mae Whitman, Gena Rowlands, Michael Paré

Sažetak

Birdee Calvert-Pruitt (Sandra Bullock) vraća se u svoj rodni grad Smithville u Texasu nakon što otkrije kako je suprug vara s njenom najboljom prijateljicom. Cijeli grad zna točno što se dogodilo, jer je bivša prijateljica sve bez sustezanja objavila u emisiji na nacionalnoj televiziji.

Ponovno u gradu u kojem je odrastala, Birdee se mora nositi sa starim prijateljima i poznanicima koji joj ne propuštaju nabiti na nos kako nije savršena kakvom se uvijek predstavljala. Uza sve to, Birdie mora odgajati svoju kćer Bernice (Mae Whitman), a pomoć će potražiti od starog prijatelja Justina Matissea (Harry Connick Jr.), koji je u nju zaljubljen još od davnih dana.


Drugi redateljski rad kultnoga glumca Foresta Whitakera, 'Uvijek postoji nada' je romantična drama o pokušaju građenja novog života nakon što se stari pokaže kao iluzija. Kao povrijeđena i ponosna Birdie, sve-američka ljubimica Sandra Bullock detaljno nam prikazuje stanje duha maloga grada u kojem svakoga zanimaju ponajprije tuđi problemi, kako se ne bi morao suočavati sa svojima.

Polagani tempo filma ostavlja dovoljno prostora za razradu svih naznačenih odnosa, a uz Sandru Bullock u njemu gledamo i, među ostalima, poznatoga Harryja Connicka Jr.-a, te legendarnu Genu Rowlands.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...