Navigation Content

Božić u kazalištu

Božić u kazalištu

Marko Tolja - snimka koncerta

Snimka koncerta sa Simfonijskim orkestrom i Zborom Opere HNK I. pl. Zajca

INFO

Sažetak

Marko Tolja ostvario je svoj davni san održavanja cjelovečernjeg koncerta s orkestrom te je sa Simfonijskim orkestrom i Zborom Opere HNK I. pl. Zajca u Rijeci 21. prosinca prošle godine to i ostvario.

Na koncertu "Božić u kazalištu" Marko je izveo prekrasne svjetske i hrvatske božićne pjesme, kao što su "Radujte se narodi", "White Christmas", "Zvončići", "Veselje ti navješćujem" i druge uz Olja'zz Band (Branimir Gazdik, Ivan Pešut, Zvjezdan Ružić i Olja Dešić), Vocal Studio Maraton, dječicu iz Maratonovih glazbenih radionica "Čičak Muzičak" te goste Dianu Grubišić (harfa) i Elvisa Stanića (harmonika).

Potpuno nove aranžmane posebno za ovaj simfonijski program napisao je Olja Dešić, a izvedeni su i aranžmani Ante Gele.

U popunjenom kazalištu čarobnoj božićnoj atmosferi pridonijela su fina scenografska rješenja Dalibora Laginje i svileni zvuk Orkestra i Zbora Opere.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...