Navigation Content

Debeli Albert

Debeli Albert

Fat Albert

Pomoć stiže iz svijeta animiranih prijatelja Billa Cosbyja!

INFO

RedateljJoel Zwick

GlumciKenan Thompson, Kyla Pratt, Dania Ramirez, Shedrack Anderson III, Aaron Frazier, Alphonso McAuley

Sažetak

Tinejdžerica Doris (Kyla Pratt) ne uklapa se u društvo koje je okružuje. Tužna je nakon smrti svoga djeda te pomalo uznemirena pokušajima polusestre koja je želi promijeniti kako bi postala popularna među svojim vršnjacima. Jedan od rijetkih užitaka joj je gledanje popularne dječje animirane serije iz 70-tih o Debelom Albertu i Cosby klincima.

Pa tako, dok jednoga dana gleda svoj omiljeni crtić, počne plakati, a suza padne na daljinski upravljač koji nekim čudom pozove Debelog Alberta (Kenan Thompson) iz televizijskog svijeta u stvarni kako bi joj pomogao riješiti probleme i razveselio je.


U režiji Joela Zwicka, koji se proslavio obiteljskim humorističnim serijama iz 80-tih i 90-tih poput 'Pune kuće', 'Pod istim krovom', 'Korak po korak', 'Potpuni stranici', te o legendarnom Billu Cosbyju, koji je likove temeljene na svojim prijateljima iz djetinjstva uveo u crtić 'Fat Albert and the Cosby Kids' te dvadestak godina kasnije ponovno u stvarni svijet novog tisućljeća, stiže topla obiteljska komedija 'Debeli Albert'.

Osim Debelog Alberta, u ovoj priči s nizom pozitivnih poruka i smiješnih trenutaka, oživjeli su i Rudy (Shedrack Anderson III), Bucky (Alphonso McAuley), Mushmouth (Jermaine Williams), Weird Harold (Aaron A. Frazier), Dumb Donald (Marques B. Houston) i Bill (Keith D. Robinson), u pokušaju da pomognu Doris vratiti izgubljeno samopouzdanje.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...