Navigation Content

Maloljetnici bez kontrole

Maloljetnici bez kontrole

Unaccompanied Minors

Grupa maloljetnika bez roditelja nađu se zatrpani snijegom na aerodromu te su prisiljeni tamo provesti noć

INFO

RedateljPaul Feig

GlumciDyllan Christopher, Dominique Saldaña, Gina Mantegna, Quinn Shephard, Lewis Black, Wilmer Valderrama

Sažetak

Badnjak je i aerodrom je zatvoren zbog goleme snježne oluje koja prijeti uništenjem blagdanskih planova prizemljenih putnika. Na aerodormu su ostali i dvoje maloljetnika, Spencea (Dyllan Christopher) i njegova mlađa sestra Katherine (Dominique Saldaña).

Njih dvoje odvode u prostoriju za maloljetnike bez pratnje, ćeliju za hrpu djece oslobođene roditelja iz čitave zemlje. Spencer pokušava pobjeći s još četvero maloljetnika. To su razmažena bogata djevojčica Grace (Gina Mantegna), muškobanjasta cura iz kamp kućice Donna (Quinn Shephard), klinac opsjednut akademskim uspjehom Charlie (Tyler James Williams) i geek opsjednut stripovima Timothy Wllington (Brett Kelly).

S čangrizavim aerodromskim menadžerom za odnose s putnicima Oliverom Porterom (Lewis Black), njegovim vjernim pomoćnikom Zachom Van Bourkeom (Wilmer Valderrama) i svakim aerodromskim zaštitarom za petama, ova skupina maloljetnika nastoji pobjeći.

U međuvremenu su Katherine i ostali maloljetnici odvedeni u obližnji hotel u kojem će čekati kraj oluje. No Spencer je odlučan u tome da se sastane s mlađom sestrom.


Film je nominiran 2007. godine za nagradu Taurus i Young Artists.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...