Navigation Content
Bumerang

Boomerang

Eddie Murphy je igrač koji će biti izigran

INFO

RedateljReginlad Hudlin

Glumci Eddie Murphy, Robin Givens, Halle Berry, David Alan Grier, Martin Lawrence, Grace Jones

Sažetak

Marcus (Eddie Murphy) je uspješni marketinški direktor, šarmer i playboy koji žene zavodi s lakoćom, a još ih se lakše i brže rješava. Nakon spajanja dviju kompanija, nađe se u, za njega, neobičnoj situaciji jer se nova šefica, neodoljiva Jacqueline (Robin Givens), prema njemu ponaša isto kako se on odnosio prema ljepšem spolu.

Potpuno traumatiziran novim omjerom snaga, Marcus čini poslovne pogreške. Jacquelinina lijepa osobna asistentica Angela (Halle Berry), koja se viđa s Marcusovim najboljim prijateljem, počne se brinuti..

Opuštajuću romantičnu komediju u kojoj ćemo naučiti da nam se neodgovorno ponašanje može vratiti poput bumeranga, režirao je provjereni televizijski i filmski redatelj Reginald Hudlin ('Serving Sara', 'Frikovi', 'Svi mrze Chrisa'). Eddie Murphy odigrao je jednu od najboljih rola u karijeri, našavši se u ulozi igrača koji je u lijepoj Robin Givens našao dostojnog protivnika, a u još ljepšoj Halle Berry ljubav svog života.

Niz sporednih uloga je zaista impresivan, počevši od Davida Allena Griera, Martina Lawrencea, Johna Witherspoona, Chrisa Rocka pa sve do velike glazbene zvijezde Grace Jones.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...