Navigation Content

Kralj lavova 2: Simbin ponos

Kralj lavova 2: Simbin ponos

The Lion King II: Simba's Pride

Borba za kraljevstvo se nastavlja

INFO

RedateljDarell Rooney, Rob LaDuca

Sažetak

Nakon smrti podmuklog Scara, Simba je kralj životinja. Došao je i dan kada je s voljenom Nalom objavio lijepu vijest – rođenje njihove kćeri, princeze Kiare.

No nestašna mala lavica odluta izvan granica kraljevstva, u zabranjenu zemlju gdje upozna lavića Kovu, svog novog prijatelja. Ono što ne zna je da je on sin Zire, sljedbenika Scara i sada vođe prognanika.

Zira planira iskoristiti Kiaru u uroti kojom bi svog sina postavio za novog kralja. No Kovine simpatije prema Kiari s vremenom se produbljuju.


Četiri godine nakon neviđenog uspjeha 'Kralja lavova', Disney izbacuje i nastavak koji priča priču o Simbi koji je sad veliki kralj i već ima potomke. Priča oko borbe za kraljevstvo se nastavlja, a ovoga puta u glavnim rolama su mladunci Kiara i Kovu. Timoon i Pumba i dalje su slatki i smiješni, a dobro su razrađeni likovi zlikovca Zire i njegovog sina Kove, koji je prilično kompleksan karakter.

Angélique Kidjo otpjevala je temu 'We are One', a razina animacije opet je savršena, što 'Kralja lavova 2' čini dostojnim nasljednikom jednog od najvećih animiranih filmova svih vremena.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...