Navigation Content
Beethoven 2
NED u 12:00Diva

Beethoven's 2nd

Simpatični bernardinac u drugom nastavku zaljubi se u ljepoticu svoje vrste

INFO

RedateljRod Daniels

GlumciCharles Grodin, Bonnie Hunt, Nicholle Tom, Christopher Castile, Sarah Rose Karr, Debi Mazar, Chris Penn

Sažetak

Za Newtonove nema mira jer počinju novi problemi s Beethovenom. Ovaj put u pitanju su emocije jer se bernardinac zaljubio u ljepoticu svoje vrste, Missy, s kojom će dobiti i potomke.

I umjesto da svi zajedno uživaju i postanu velika sretna obitelj, Missyna vlasnica Regina (Debi Mazar) planira prodati štence i dobro zaraditi. Srećom, njezin plan je otkriven i cijela obitelj Newton, tata George (Charles Grodin), mama Alice (Bonnie Hunt), ali prvenstveno njihova djeca, uskaču u pomoć i spašavaju štenad.

No, još nije gotovo jer Regina ne odustaje tako lako...

Nakon uspjeha s policijskim ljubimcem Jerryjem Leejem u 'K-9', Rod Daniels je dobio priliku režirati još jednu komediju u kojoj glavna uloga pripada četveronožnoj 'napasti'.

Ovoga puta bernardinac je poveo pojačanje u vidu dražesnih potomaka pa je samim time avantura još simpatičnija. Osim velikog i šlampavog Beethovena, novih pridošlica - njegove 'dame' i klinaca, uloge iz prvog dijela ponavljaju Charles Grodin, Bonnie Hunt, Christopher Castile i Sarah Rose Karr. Glumačku postavu upotpunjuju istaknuti glumci, Debi Mazar te Chris Penn u manjoj ulozi.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...