Navigation Content
Dr. Oz
PET u 02:28HRT1

Dr. Oz

Talk show vrhunskog zdravstvenog stručnjaka, dr. Mehmeta Oza, koji je popularnost stekao gostujući u showu megapopularne Oprah Winfrey

INFO

Sažetak

Koristeći svoju popularnost kao vrhunski zdravstveni stručnjak u Oprah Showu, dr. Mehmet Oz pokrenuo je 2009. godine vlastiti show koji je ubrzo postao jedna od najgledanijh emisija. Show nudi aktualne i zanimljive informacije, kao i inspirativne priče u vedrom i zabavnom tonu, a sve iz jedinstvene perspektive dr. Oza.

Uz pomoć vodećih stručnjaka na svojim područjima dr. Oz pomaže gledateljima pružajući im informacije od toga kako smršavjeti, hraniti se i ostati mladolik, do veza, seksa i svladavanja sukoba i stresa.

Show se snima pred publikom u Studiju 6 A u legendarnom njujorškom centru Rockefeller, a ove je godine dobio dvije nagrade Emmy na dodjeli Emmyja za dnevni program 2011. godine.

Dr. Oz je potpredsjednik Odsjeka za kirurgiju i profesor kirurgije na sveučilištu Columbia. Ravnatelj je Kardiovaskularnog instituta i Komplementarnog medicinskog programa pri bolnici New York Presbyterian te godišnje izvede 100 operacija srca. Njegovi istraživački interesi uključuju operacije zamjene srca, minimalno invazivnu kardijalnu kirurgiju, komplementarnu medicinu i politiku zdravstvene skrbi. Objavio je više od 400 autorskih radova, poglavlja knjiga i medicinskih publikacija te registrirao nekoliko patenata.
Piše redovitu kolumnu u časopisu Esquire i jedan je od urednika Oprina časopisa O. Vodi i dnevni talk show 'Oprah Radio' na radiju Sirius XM.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...