U sedamnaestom kolu argentinske Aperture sastaju se Boca Juniors i Banfield - prvi i zadnji na tablici. Domaći sastav je veliki favorit, a pobjedom bi i teoretski osvojio Aperturu budući da bježi prvom pratiocu velikih devet bodova, a do kraja su ostala još tri kola. Boca Juniorsi ove sezone igraju odlično i još nisu izgubili u prvenstvu; imaju deset pobjeda i šest remija uz gol razliku od +15.

U redovima legendarnog kluba iz La Boce - jugoistočnog predgrađa Buenoa Airesa i dalje igra i Ramon Riquelme koji je već zašao u zrele nogometne godine (33), no i dalje igra vrlo dobro i nosi desetku na leđima. U napadu Boca Juniorsa igra i Dario Cvitanich, nekada spominjan po medijima kao budući hrvatski reprezentativac, i igra solidno. Cvitanich je karijeru započeo upravo u Banfieldu iz kojeg je 2008. godine prešao u Ajax, no iako je u prvoj sezoni zabio 13 golova za Kopljanike, sljedeću sezonu išao je na posudbu u meksičku Pachucu, a ove sezone je na posudbi u Boci.

Hoće li Boca Juniorsi dobiti ovaj susret i na svojoj La Bombonieri proslaviti osvajanje Aperture i kako će odigrati 'naš' Cvitanich, pogledajte na kanalu SportKlub+.