U četrnaestom kolu talijanske Serije A nije bilo većih iznenađenja u rezultatskom smislu; jedino visoki poraz Rome na gostovanju u Firenci bode oči - Rimljani su izgubili s 3-0 i završili utakmicu s tri isključena igrača. Znači li ovako visoki poraz Rome i slom koncepta koji je pokušao instalirati Luis Enrique, pokazat će vrijeme, no treba uzeti u obzir da je porazu kumovao crveni karton Juana i jedanaesterac kojeg je skrivio na samom početku susreta.

Najbolji posao u ovome kolu napravio je Udinese koji je svladao Inter na gostovanju s 1-0, a crno-plavi su bili najbliže izjednačenju u 89. minuti kada je Pazzini zapucao jedanaesterac za 1-1. Udinese nastavlja odličnim igrama, a Inter i dalje izgleda kao prosječni talijanski klub...

Milan je u prvom susretu 14. kola svladao Genou na gostovanju rezultatom 2-0, a Juventus je teže od očekivanog pobijedio Cesenu s 2-0; oba gola pala su dvadesetak minuta prije kraja. Vrijednu pobjedu upisala je Bologna protiv Siene, a jedini gol postigao je legendarni veteran Marco Di Vaio. U dvoboju juga Italije Napoli je svladao Lecce rezultatom 4-2 uz dva gola Cavania, a Chievo i Atalanta su podijelili bodove odigravši 0-0.

Sve golove i njazanimljivije detalje 14. kola talijanske nogometne lige pogledajte na kanalu Arena 2.