Navigation Content

Upoznajte Joea Blacka

Upoznajte Joea Blacka

Meet Joe Black

Brad Pitt u raskošnoj i maštovito režiranoj fantastičnoj priči o ljubavi koja uspijeva pobijediti i samu smrt

INFO

Redatelj Martin Brest

Glumci Brad Pitt, Anthony Hopkins, Claire Forlani, Jake Weber, Marcia Gay Harden, Jeffrey Tambor

Sažetak

William Parish (Anthony Hopkins) bogat je i moćan poslovni čovjek, vlasnik medijskoga imperija, koji poslije smrti voljene žene, život posvećuje poslu i kćerima Allison (Marcia Gay Harden) i Susan (Claire Forlaini). Uoči proslave 65. rođendana doživi srčani udar za vrijeme kojega čuje nepoznati glas koji mu najavljuje skori odlazak s ovoga svijeta.

Uskoro ga posjećuje tajanstveni stranac očito izmišljena imena Joe Black (Brad Pitt). Riječ je zapravo o anđelu smrti koji je došao po još jednu dušu. No, anđeo počinje osjećati nešto što anđeli nikako ne bi smjeli, a to je ljubav prema lijepoj Parishovoj kćeri Susan.

Kako je taj osjećaj uzajaman i silno snažan, rutinska zadaća jednoga vjesnika smrti pretvara se u pravu pustolovinu...

Iznimno uspjela fantastična priča o ljubavi koja uspijeva pobijediti i samu smrt. Snimio ju je renomirani američki producent i redatelj Martin Brest autor nezaboravnih hitova "Policajac s Beverly Hillsa" i "Miris žene" prema scenariju koji su napisali B. Goldman, R. Osborne, J. Reno, K. Wade i W. Ferris, nadahnuti motivima kazališne uspješnice Alberta Caselle.

Riječ je o besprijekornoj, raskošnoj i maštovito režiranoj produkciji (Martin Brest) u kojoj izvrsni glumci poput A. Hopkinsa (Kad jaganjci utihnu, Nixon, Amistad) i B. Pitta (Oceanovih 12, Mr. Mrs. Smith, Troja), ali i manje slavne C. Forlani (Mistery Men, Northfork), daju sve od sebe i potvrđuju svoje iznimne talente.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...