Navigation Content

Čovjek koji će doći

Čovjek koji će doći

L'uomo Che Verrà (Aka The Man Who Will Come)

Rujan je 1944. i nazire se kraj okrutnog rata. Osmogodišnja Martina riskira svoj život kako bi spasila svoga malog bracu rođenog uoči nezamislivog masakra lokalnih civila.

INFO

RedateljGiorgio Diritti

GlumciMaya Sansa, Alba Rohrwacher, Eleonora Mazzoni, Claudio Casadio, Greta Zuccheri Montanari

Sažetak

U zimu 1943. Martina (Greta Zuccheri Montanari) je mala djevojčica koja je prestala govoriti nakon smrti svoga malenog brata prije nekoliko godina.

Ona živi u ruralnom području središnje Italije. Njezina je majka ponovno trudna i Martina nestrpljivo očekuje rođenje novog brace.

U međuvremenu rat je sve bliži te prisiljava lokalno stanovništvo da krene na opasan put, rastrgano između partizanskih brigada i nacističke vojske. Na sam dan rođenja Martinina brata, nacisti krenu u krvav pohod na lokalno stanovništvo, sramotan čin poznat kao Marzabotto masakr tijekom kojeg je ubijeno više od 770 ljudi u kućama, na grobljima i u crkvama.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...