Navigation Content

Dobar savjet

Dobar savjet

Good Advice

Charlie Sheen u ulozi bivšeg brokera koji se počinje baviti slomljenim srcima dijeleći savjete u lokalnim novinama

INFO

RedateljSteve Rash

GlumciCharlie Sheen, Angie Harmon, Denise Richards, Jon Livitz, Rosanna Arquette, Barry Newman

Sažetak

Broker i ženskar Ryan Turner (Charlie Sheen) živi jako dobro ponajprije zahvaljujući tome što klijentima daje interne poslovne informacije, što po zakonu ne smije.

Jedan od klijenata, iz osvete što je spavao s njegovom ženom, da mu krivu informaciju, zbog koje se otkriva Ryanova ilegalna praksa i on ostaje bez posla. Iz svog luksuznog stana seli se svojoj djevojci Cyndy (Denise Richards), uobraženoj kolumnistici niskotiražnog ženskog časopisa.

No, kad Cindy sazna da je Charlie otpušten, napušta ga i odlazi na odmor u Brazil. Charlie ne zna što će, a onda mu padne na pamet da Cyndynoj urednici Page (Angie Harmon) slaže da je Cyndy bolesna, te da zbog toga kolumnu mora pisati kod kuće u krevetu. Zapravo, on sam počne pisati kolumnu, da joj senzitivniji ton i ona preko noći počinje žnjeti uspjeh.

Paralelno, između Ryana i Page počinju se razvijati iskrene emocije...

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...