Navigation Content

Dozvola za male Fockere

Dozvola za male Fockere

Little Fockers

Greg Focker napokon je zaslužio povjerenje Jacka Byrnesa, svog tasta i bivšeg agenta CIA-e, ali pred njim je još jedan važan ispit: može li Greg dokazati da je sposoban biti glava obitelji?

INFO

RedateljPaul Weitz

Glumci Robert De Niro, Ben Stiller, Owen Wilson, Dustin Hoffman, Barbra Streisand, Teri Polo

Sažetak

Ispiti volje između Jacka Byrnesa (Robert De Niro) i Grega Fockera (Ben Stiller) prešli su na višu razinu u ovom nastavku filmova 'Dozvola za brak' i 'Dozvola za Fockere'. Nakon deset godina bezbrojnih zapreka i dvoje djece s Pam (Teri Polo), Grega je njegov tast Jack napokon prihvatio.

Ali kada rasipni tata počne krijumčariti drogu, Jackove sumnje u svoga omiljenog medicinskog tehničara ponovno uzmu maha. Kad se cijeli klan Gregove i Pamine rodbine – uključujući i Pamina bivšeg dečka Kevina (Owen Wilson) – okupi na proslavi rođendana blizanaca, Greg mora dokazati skeptičnom Jacku da je u potpunosti sposoban preuzeti ulogu gazde u kući.

Ali uza sve nesporazume, špijuniranje i tajne misije, može li Greg proći Jackov finalni ispit i postati sljedeća glava obitelji – ili će krug povjerenja biti zauvijek raskinut?

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...