Navigation Content

Kako ne živjeti svoj život

Kako ne živjeti svoj život

How Not to Live Your Life

Luckasta komedija slijedi šašave pustolovine tipično neurotičnog mladog samca pretjerano bujne mašte, koji se neuspješno pokušava snaći u raznim aspektima života

INFO

RedateljDan Clark, Gary Reich

GlumciDan Clark, David Armand, Leila Hoffman, Laura Haddock

Sažetak

Jeste li ikad poželjeli da život ima tipku s pomoću koje ga možete pauzirati i koja vam nudi razne opcije što biste iduće trebali reći ili učiniti?

To se dogodi svaki put kad se Don (Dan Clark) suoči s krupnom odlukom, samo što su njegove opcije općenito sve grozne. Don je ambiciozan čovjek, čovjek u jeku mladosti – čovjek koji uspijeva zabrljati čak i najjednostavnije zadatke. Svaka epizoda pokriva nekoliko dana njegova života – tijekom kojih on nespretno pokušava svladati razne izazove ili najobičnije svakodnevne događaje.

Kad se suoči s nezgodnom situacijom, Donova neumorna mašta ubaci u petu brzinu pokazujući mu sve što ne smije učiniti ili reći u danoj situaciji. No na tom se popisu, kojemu svjedoče i gledatelji, svaka opcija čini gorom od prethodne.

U trenutku kada ga susrećemo, Don upravo pokušava dokučiti kako je najbolje otići nakon seksa za jednu noć, a da se previše ne osramotite, pogotovo kad se ne možete sjetiti imena žene s kojom ste spavali, zatim kako ne reagirati kad saznate da ste dobili otkaz i kako se nositi s boli zbog gubitka bake.

No, nakon radosti otkrića da mu je ostavila svoju kuću brzo slijedi spoznaja da je kuća puna smeća, a da je baka bila u silnim dugovima. Naporan dan prema standardima većine ljudi, ali kada tomu dodate Donovu sposobnost da uvijek kaže i učini pogrešnu stvar – dan se svede na upadanje iz jedne nevolje u drugu.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...