Navigation Content

Letite sa mnom

Letite sa mnom

Come Fly with Me

Posjetite jednu od najprometnijih britanskih zračnih luka u društvu Matta Lucasa i Davida Walliamsa, dvojca koji vam je donio seriju 'Little Britain'. Više nikad nećete gledati zračne luke i njihove zaposlenike istim očima!

INFO

RedateljPaul King

Sažetak

Od posade zrakoplova do 'check-ina', od 'paparazza' do putnika, Matt Lucas i David Walliams glume gotovo 50 likova u genijalnom lažnom dokumentarcu smještenom na terminal zračne luke.

U svom željno iščekivanom povratku na TV-ekrane nakon svjetskog uspjeha serije 'Little Britain', Matt i David sada posvećuju pozornost ljudima koji rade u zračnim lukama i prolaze kroz njih. Među njihovim kreacijama su Omar, vlasnik 'Flyloa' (osme omiljene niskobudžetne zrakoplovne kompanije u Britaniji) i 'Flyloove' 'check-in' djevojke, Melody i Keeley.

Također ćemo upoznati Mickeyja i Bustera, stalne fotografe u zračnoj luci, te Precious Little, najljeniju prodavačicu na kiosku za kavu. Također se tu i tamo pojavljuje snobovska posada najprestižnije avionske kompanije, slavnog 'British Aira'.

Snimajući na stvarnim lokacijama, ove dvije zvijezde crpe inspiraciju iz svih aspekata života u zračnim lukama kako bi stvorili nevjerojatnu lepezu komičnih likova, potpomognuti nagrađivanim ekipama kostimografa i šminkera.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...