Navigation Content
Terra Nova

Terra Nova

Godina je 2149. i svijet umire. Planet je prerazvijen i prenapučen, a većina biljnih i životinjskih vrsta su izumrle. Budućnost čovječanstva je u opasnosti, a njegova jedina šansa za opstankom nalazi se u dalekoj prošlosti...

INFO

GlumciJason O'Mara, Shelley Conn, Christine Adams, Allison Miller, Landon Liboiron, Naomi Scott

Sažetak

Od izvršnih producenata Stevena Spielberga, Petera Chernina, Brannona Brage, Renéa Echevarrije i Aarona Kaplana dolazi epska obiteljska avantura smještena 85 milijuna godina u prošlost.

Serija počinje u 2149. godini u vrijeme kada životu na Zemlji prijeti istrebljenje zbog opadanja kakvoće zraka i prenapučenosti.

U Hope Plazi, golemoj prstenastoj građevini u Chicagu, znanstvenici otkrivaju procjep u vremenu i prostoru koji omogućuje ljudima da otputuju 85 milijuna godina u prošlost, u kasnu kredu na pretpovijesnoj Zemlji alternativne stvarnosti, koja im nudi šansu da spase čovječanstvo.

Obitelj Shannon, otac Jim (Jason O'Mara), supruga Elisabeth (Shelley Conn) i njihovo troje djece: Josh, Maddy i Zoe, pridružuju se desetom hodočašću doseljenika Terra Nove, prve ljudske kolonije s druge strane vremenskog prolaza.

JIM SHANNON (Jason O’Mara), odani otac šarolike prošlosti, vodi svoju obitelj kroz novi svijet bezgranične ljepote, tajnovitosti i užasa. Jimova supruga ELISABETH SHANNON (Shelley Conn) kirurginja je i najnoviji dodatak liječničkom timu TERRA NOVE. JOSH SHANNON (Landon Liboiron) njihov je sedamnaestogodišnji sin, bijesan što napušta život koji poznaje; po dolasku u naselje, odmah ga privlači prelijepa i buntovna SKYE (Allison Miller). MADDY SHANNON (Naomi Scott), Josheva umiljato zbunjena petnaestogodišnja sestra, nada se da će joj Terra Nova dati novu priliku da se promijeni. Iako je Elisabethino liječničko obrazovanje osiguralo obitelji mjesto u hodočašću, tajna povezana s njihovom petogodišnjom kćeri ZOE (Alana Mansour) uskoro će ugroziti njihovo mjesto u toj utopiji.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...