Ovaj četvrtak igraju se uzvratni susreti četvrtfinala Copa Sudamericana, a paragvajski Libertad sastaje se s ekvadorskim Liga de Quito. U prvom susretu Ekvadorci su ostvarili prednost od jednog gola pobijedivši Libertad na svom terenu s minimalnih 1-0. Libertad je jedan od najboljih paragvajskih klubova, no na razini Južne Amerike nema neki veliki renome. Liga de Quito (poznatiji pod nazivom LDU Quito) posljednjih je sezona najjači ekvadorski klub, a na kontinentalnoj razini ima vrlo visoki renome; 2008. godine osvojili su Copa Libertadores, a godinu poslije i Copa Sudamericana.

Minimalna pobjeda koju je LDU Quito ostvario u prvom susretu četvrtfinala govori da Paragvajci nisu amateri; naime LDU poznat je kao izvrstan domaćin koji rijetko gubi na svom terenu i gotovo uvijek zabija gol u prvom poluvremenu. Tome je tako zbog čisto geografskih razloga; Quito se nalazi na nekih tri tisuće metara nadmorske visine gdje je zrak rjeđi i svi sastavi osim peruanskih imaju velikih problema s adaptacijom, a dok se oni snađu lopta je u mreži...

Hoće li Paragvajci uspjeti nadoknaditi zaostatak iz prvog susreta i plasirati se u polufinale Cope Sudamericane, pogledajte na kanalu Arena 3.