Sretnica Ali dobit će priliku da pronađe muškarca svojih snova – i nadajmo se budućeg mladoženju

25 poželjnih muškaraca uključujući ulagača u nekretnine, odvjetnika, voditelja vremenske prognoze i hrvača, doputovat će iz različitih dijelova zemlje kako bi pokušali osvojiti Alino srce.

Alina potraga za g. Pravim bit će prikazana kroz najromantičnije i najpustolovnije spojeve ikada, s uzbudljivim iznenađenjima za njezine neženje s kojima će putovati po svijetu i posjetiti Las Vegas, New York, Island, Istanbul, Lisabon i Tahiti.

Ali ništa ju nije moglo pripremiti na vratolomije koje će dečki prolaziti u pokušaju da privuku njezinu pozornost. Jedan će je sportski tip doslovno pokušati upecati, dobro građeni skijaš izvest će rizičan kolut unatrag s limuzine, a jedan će muškarac čak kleknuti pred nju i zaprositi je.

U vili, muškarci su ostali zatečeni Alinom nevjerojatnom ljepotom kad se pojavila u izazovnoj crnoj haljini. I bitka neženja je počela.

Svaki od njih pokušava ostaviti najbolji prvi dojam na očaravajuću Alinu. Pisac u usponu prvi će dobiti priliku da bude nasamo s Ali, otkrit će joj svoju vrlo inspirirajuću priču, dok će drugi muškarac osvojiti bodove sentimentalnim albumom s fotografijama i uspomenama koji je izradio samo za nju.

No, jedan pametan dečko naći će se u središtu i privući Alinu pozornost iskrenom i duhovitom pjesmom svirajući ukulele...