Navigation Content

Asterix i Obelix: Misija Kleopatra

Asterix i Obelix: Misija Kleopatra

Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre

Asterix i Obelix, neustrašivi i neslomljivi galski junaci u novoj su pustolovini, ovaj put daleko od svog doma

INFO

RedateljAlain Chabat

GlumciGerard Depardieu, Christian Clavier, Monica Bellucci, Jamel Debbouze, Alain Chabat

Sažetak

Godina je 52. pK. Rimljani i dalje ne uspijevaju pokoriti hrabre Gale, ali su zato njihov bijes platiti Egipćani. Kleopatra (Monica Bellucci) nudi Cezaru (Alain Chabat), najvećem od svih vladara okladu - sagradit će za njega usred pustinje najljepšu palaču na svijetu, za manje od 3 mjeseca, a ako uspije, on mora javno priznati da je egipatski narod najveći na svijetu.

Posao dobija Numerobix (Jamel Debbouze), perspektivni, ali avangardni arhitekt, kojem je obećana teška (u zlatu) nagrada, a u slučaju neuspjeha postat će teška (doslovno) hrana krokodilima.

Zato su tu Asterix (Christian Clavier), Obelix (Gérard Depardieu) i svemogući Getafix. Kleopatrin službeni arhitekt, zli Artifis, želi osvetu. Numerobix stoji pred još nesazidanim zidom i zna da mu je Getafix jedina nada. Ali je li njegov napitak dovoljan za dovršenje tog velikog (da, čak i za Egipćane i Rimljane) projekta, ili će trebati pomoć i u ljudima?

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...