Prošlog vikenda odigrano je jedanaesto kolo Serie A u kojem je postignuto 17 golova u osam utakmica; dvije utakmice (Napoli - Juventus, Genoa - Inter) odgođene su zbog lošeg vremena. U ovome kolu nije odigran ni jedan remi što je zaista neobično za talijanske prilike, a gosti su odnijeli dvije pobjede. Kod novog prvoligaša Novare, Roma se osladila s tri boda i zadržala priključak s vrhom tablice, a u derbiju začelja Lecce je u gostima pobijedio Cesenu 1-0.

Najvišu pobjedu u ovom kolu postigao je Milan koji je rezultatom 4-0 pregazio do ovoga kola vrlo čvrstu Cataniju. Dobru igru pokazao je Ibrahimović koji je zabio jedan gol i sudjelovao još u dva pa se može reći da Milan pobjeđuje kada je raspoložen Ibrahimović; potvrdu te teze dobit ćemo nakon prve sljedeće Ibrine ozljede... Ovom pobjedom Milan je ostao u samom vrhu tablice, a riječi trenera Rossonera Allegria, da je listopad jako važan mjesec za Milan, sad dobivaju puno značenje...

Pobjede u ovom kolu upisala su i dva sastava koja se nalaze na samom vrhu tablice Serie A, a to su Lazio i Udinese. Prošle sezone ova dva sastava borila su se za četvrtu poziciju i mjesto koje vodi u Ligu prvaka, a ove sezone čini se da su spremni otići i korak dalje. Oba sastava vode odlični treneri; Lazio trenira nama poznati Edy Reja, a Udinese stari lisac Guidolin. U jedanaestom kolu Lazio je na Olimipicu dočekao Parmu i dugo se mučio; jedini gol za pobjedu nebesko plavih pao je pet minuta prije kraja susreta. Udinese je s 2-1 slavio protiv Siene, a za Friule ponovo je strijelac bio Antonio Di Natale.

Do novih pobjeda stigli su i Atalanta protiv Cagliaria, Chievo protiv Fiorentine te Palermo protiv Bologne.

Sve golove i najzanimljivije akcije 11. kola Serie A pogledajte na kanalu Arena 1.